“Велике будівництво” на Херсонщині можна дивитися онлайн

02 Березня 2020, 15:31

За перебігом “Великого будівництва” в Херсонській області можна спостерігати онлайн. У понеділок, 2 березня, стартували онлайнтрансляції з Нової Каховки та селища Новомиколаївка Скадовського району. Протягом тижня обіцяють налаштувати трансляції також з інших об’єктів.

Трансляції доступні у розділі “Велике будівництво” на сайті Херсонської обласної держадміністрації, пише сайт IPC-Генічеськ.

Наразі ведеться онлайн трансляція з об’єкта “Капітальний ремонт спортивного футбольного поля “Дніпро” спортивного комплексу стадіона “Енергія”, розташованого за адресою: пр. Дніпровський, 28, м. Нова Каховка Херсонської області, а також будівництва Новомиколаївської Лікарської Амбулаторії за адресою: вул. Поштова, 60 в селищі Новомиколаївка Скадовського району Херсонської області.

«Чекаємо на цьому тижні початок будівництва та ремонту доріг по визначених об’єктах», – наголосив очільник ХОДА Юрій Гусєв під час селекторної наради 2 березня.

Анонсується, що у п’ятницю, 6 березня, онлайн-трансляції мають з’явитися й по інших шести об’єктах. Також щопонеділка на сайті ОДА публікуватимуться звіти з фотографіями “Великого будівництва”.

Як повідомлялося, в рамках програми “Велике будівництво” у Херсонській області планують відремонтувати 18 доріг загального користування місцевого значення та 44 вулиці й дороги комунальної власності. Всі роботи планується завершити до кінця 2020 року.

У рамках національної програми “Велике будівництво” планують провести реконструкцію 8 приймальних відділень лікарень у Херсоні та області.

З 1 березня в Херсонській області стартує програма «Велике будівництво»: планується реалізувати: 6 проєктів шкіл (2 нові та 4 добудови); 6 проєктів дитячих садочків (4 нові та 2 добудови); 8 проєктів реконструкції з добудовою приймальних відділень; 8 проєктів будівництва та капітального ремонту спортивних стадіонів (3 нові та 5 добудов); 20 проєктів реконструкції амбулаторії; 3 проєкти будівництва бібліотек; будівництво 127,5 км дороги.

Раніше прем’єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що в цьому році уряд спільно з Укравтодором планують побудувати або відремонтувати мінімум 4 тис. км доріг. На це у 2020 році виділили безпрецедентну в історії України кількість грошей — рекордні 85 мільярдів гривень.

Загалом, у рамках програми “Велике будівництво” планують збудувати 100 садків, 100 шкіл, 100 стадіонів та щонайменше 4 тис. км доріг по всій Україні.

Читати новину російською.