В Україні кількість хворих на коронавірус наближається до 200

27 Березня 2020, 09:45

В Україні зафіксовано 196 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров’я України, пише сайт ІРС-Генічеськ.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 22:00 26 березня в Україні 196 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав.

За добу виявлено 40 нових випадків.

Як повідомлялося, станом на 10:00 26 березня в було Україні зафіксовано 156 лабораторно підтверджених випадків COVID-19.

Станом на 10:00 25 березня в Україні було зафіксовано 113 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу виявлено 29 нових випадків.

Кабінет міністрів запровадив на 30 днів режим надзвичайної ситуації по всій території України.

Перший лабораторно підтверджений випадок коронавірусної інфекції у Херсонській області виявили в місті Генічеськ. Стан пацієнтки, яка перебуває в лікарні, задовільний.

Коло осіб, які були у прямому і постійному контакті з інфіковано особою встановлено і попередньо обстежено. Люди знаходяться на самоізоляції. Прояви захворювання у них відсутні.

МОЗ закликає: при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Залишайтеся вдома! Самоізоляція – найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування.

Правдиву інформацію про захворювання, викликане новим коронавірусом, можна знайти на офіційних сайтах.

Кабінет міністрів УкраїниМіністерство охорони здоров'яwhoЦентр громадського здоров'яunicefforeign affairs

Читати новину російською.