Представників ОТГ Херсонської та Миколаївської областей навчали розробляти комунікаційні стратегії

08 Березня 2020, 12:16

Представників громад-партнерів DOBRE з Херсонської та Миколаївської областей навчали, як розробляти комунікаційні стратегії.

У відповідному тренінгу взяли участь представники 10 громад з двох областей, пише сайт ІРС-Генічеськ з посиланням на інформацію організаторів.

“Стратегія розвитку і комунікаційна тісно пов’язані – друга комунікує першу. За умови якісної комунікації люди розумітимуть, що ви і навіщо робите, а значить будуть вас підтримувати”, – зазначається у повідомленні про тренінги від програми DOBRE.

Серію тренінгів із розробки комунікаційної стратегії ОТГ організовує Український кризовий медіа-центр у рамках програми USAID Ukraine – USAID Україна #DOBRE.

Тренінги проводять: Олеся Жулинська (Olesya Zhulynska), директорка відділу зв’язків з громадськістю Coca-Cola Ukraine та Ольга Чумак (Olga Chumak), менеджерка з комунікацій компанії Coca Cola Ukraine.

Наступні тренінги відбудуться 18-19 березня у місті Дніпро (для громад Дніпропетровської області), 2-3 квітня – Івано-Франківськ (для громад Івано-Франківської області), 23-24 квітня – Тернопіль (для громад Тернопільської області).

DOBRE – це програма, яка шляхом надання технічної та фінансової підтримки створить умови у 75 об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) України для покращення управління ресурсами, підвищення якості комунальних послуг, стимулювання місцевої економіки та долучення громадян до розбудови своїх громад. DOBRE посилюватиме місцеве самоврядування, поглиблюватиме демократію, сприятиме процвітанню та стабільності громад та поширюватиме досвід ОТГ серед інших громад для заохочення нових об’єднань.

Програма фінансується Агенством США з міжнародного розвитку та виконується Американсько-українсько-польським консорціумом під управлінням Глобал Ком’юнітіз. Партнерами програми є: Український Кризовий Медіа Центр (УКМЦ), SocialBoost, Фундація Підтримки Місцевої Демократії, Польща (FSLD), Малопольска Школа Державного Управління при Краківському Університеті Економіки (MSAP/UEK), Національний Демократичний Інститут (NDI).

Читати новину російською.