У Генічеську проходить тренінг з Валентиною Самар про окупований Крим (фото)

22 Лютого 2020, 11:34

Валентина Самар

21-22 лютого в Генічеську громадська організація “Інформаційний прес-центр” та медіа-центр ІРС-Генічеськ проводить дводенний практичний тренінг «Окупований Крим: теми, джерела інформації, безпека».

Участь у тренінгу беруть журналісти видань півдня України: “Новий день”, “Вгору”, “Таврійські вісті”, “Приазовська правда”, радіо “Говорить Рикове”, а також громадські журналісти, блогери.

Тренерка: Валентина Самар, головна редакторка ІА Центр журналістських розслідувань, сертифікований тренер (BBC World Service Trust).

Упродовж двох днів практичного тренінгу його учасники отримують: навички роботи з різними видами джерел інформації (люди і бази даних з відкритим доступом); навички роботи із базами даних  РФ та окупованого Криму; практичний досвід зі створення мультимедійного контенту з використанням джерел інформації з окупованого Криму та їх перевірки.

Тренінг проводиться ГО ІРС в рамках Медійної програми в Україні, що виконується міжнародною організацією Internews за фінансової підтримки USAID.  

Читати російською.