Koktebel Jazz Festival проведуть у Скадовську

08 Лютого 2020, 18:06

Фото ХОДА

Найстарший джазовий фестиваль Koktebel Jazz Festival планує переїхати до Скадовська Херсонської області. 

Про це на своїй сторінці на Facebook написав член опікунської ради “Джаз-Коктебелю”, глава Асоціації індустрії гостинності України Олександр Лієв, повідомляє сайт ІРС-Генічеськ.

“Найстаріший джазовий фестиваль Koktebel Jazz Festival планує вибрати Скадовськ новим домом! Восени 2019 року оргкомітет фестивалю здійснив творчу експедицію, під час якої вивчав можливі локації для проведення Koktebel Jazz Festival в 2020 році. Команда “Джаз-Коктебелю” відвідала Херсон, Бердянськ, Коблево і в кінцевому підсумку зупинила свій вибір на Скадовську”, – зазначив він.

У свою чергу, голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв проінформував, що підписання відповідного меморандуму про співпрацю організаторів фестивалю «Джаз-Коктебель» та місцевої влади відбудеться 14 лютого.

Koktebel Jazz Festival  раніше проводили  в Коктебелі в Криму. Однак після російської анексії півострова фестиваль переїхав на материкову частину України.

Після вимушеного переїзду з Криму п’ять разів проходив на Чорному морі під Одесою. У 2019 він був проведений в полегшеному форматі арт-резиденції в Києві на Трухановому острові.

Читати новину російською.