Генічеська лікарня потрапила до програми “Велике будівництво”

25 Лютого 2020, 19:50

У рамках національної програми “Велике будівництво” планують провести реконструкцію 8 приймальних відділень лікарень у Херсоні та області. 

Про це повідомив заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир, передає сайт ІРС-Генічеськ.

“На сьогодні Департаментом здоров’я розроблено “дорожню карту” реконструкції одразу 8 приймальних відділень лікарень у Херсоні та області. Вони підготували листи про співфінансування, отримали вимоги від виробників медичного обладнання до приміщень, де його буде встановлено, створили перелік обладнання, яке буде закуповуватися. Департаментом розвитку громад визначається загальний обсяг фінансування та виготовляється проектно-кошторисна документація з урахуваннням комлпектуючого відповідного обладнання”, – зазначив заступник голови ХОДА.

В рамках програми реконструкція буде проводитися у наступних закладах: КНП “Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського”; КНП “Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша”; КНП “Генічеська центральна районна лікарня”;
КНП “Бериславська центральна районна лікарня”; КНП “Скадовська центральна районна лікарня”; КНП “Херсонська обласна клінічна лікарня”; КНП “Каховська центральна районна лікарня”; КНП “Центральна міська лікарня міста Нова Каховка”.

За інформацією Сергія Козиря, роботи планується завершити до 15 листопада 2020 року.

Як повідомлялося раніше, з 1 березня в Херсонській області стартує програма «Велике будівництво». За програмою планується збудувати нові та реставрувати вже наявні об’єкти соціальної сфери, серед яких школи, дитячі садки, приймальні відділення лікарень, стадіони, амбулаторії, дороги та бібліотеки.

Читати новину російською.