DOBRE організує онлайн-спілкування з експертом про тендери і закупівлі

06 Лютого 2020, 00:44

Вперше програма USAID Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE) організує пряме включення з тренінгу про тендери і закупівлі. Експерт Юрій Кужко відповідатиме на запитання Facebook-користувачів, які можна поставити у коментарях під анонсом або самою трансляцією.

Про це повідомляє сайт ІРС-Генічеськ з посиланням на інформацію програми USAID Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE).

“Ви можете поставити свої запитання у коментарях прямо зараз або під трансляцією 6 лютого із 15:00 до 16:00”, – йдеться у дописі на сторінці програми у Facebook.

На тренінгу розглядатимуть, що громадам варто знати про тендери та що змінилося у закупівельному законодавстві.

Хто відповідає за закупівлі? Як виглядає план закупівель? Як працює ProZorro? Що таке тендерна документація? Як здійснюється моніторинг у публічних закупівлях? На ці та десятки інших запитань будуть шукати відповіді учасники тренінгів з вдосконалення закупівельної діяльності громад-партнерів USAID Ukraine – USAID Україна #DOBRE. Учасники матимуть нагоду обговорити останні зміни закупівельного законодавства, поділитися досвідом з організації системи тендерів на місцевому рівні, обговорити проблемні питання складання документації, отримати персональні консультації з вдосконалення роботи тендерних комітетів.

https://www.facebook.com/decentralizationisdobre/videos/2515831418637132/

Як повідомлялося, в рамках програми DOBRE стартувала серія тренінгів для громад із розробки комунікаційної стратегії.

DOBRE – це програма, яка шляхом надання технічної та фінансової підтримки створить умови у 75 об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) України для покращення управління ресурсами, підвищення якості комунальних послуг, стимулювання місцевої економіки та долучення громадян до розбудови своїх громад. DOBRE посилюватиме місцеве самоврядування, поглиблюватиме демократію, сприятиме процвітанню та стабільності громад та поширюватиме досвід ОТГ серед інших громад для заохочення нових об’єднань.

Програма фінансується Агенством США з міжнародного розвитку та виконується Американсько-українсько-польським консорціумом під управлінням Глобал Ком’юнітіз. Партнерами програми є: Український Кризовий Медіа Центр (УКМЦ), SocialBoost, Фундація Підтримки Місцевої Демократії, Польща (FSLD), Малопольска Школа Державного Управління при Краківському Університеті Економіки (MSAP/UEK), Національний Демократичний Інститут (NDI).

Читати новину російською.