У Генічеську Червоний Хрест та переселенець з Донбасу організують безкоштовні обіди для нужденних

04 Лютого 2020, 08:59

ілюстраційна світлина, місто Генічеськ до війни

У Генічеську на підприємстві переселенця з Донбасу будуть організовувати безкоштовні обіди. До ініціативи долучиться районна організація Червоного Хреста, місцевим підприємцям також пропонують приєднатися до благодійної акції.

Про це йшлося під час пресконференції в медіацентрі, повідомляє сайт IPC-Генічеськ.

Очільник Генічеської райдержадміністрації Андрій Онищенко розповів, що благодійні безкоштовні обіди для категорійних верств населення розпочнуть влаштовувати щосуботи в їдальні автотранспортного підприємства АТП №1. Він назвав акцію додатковим соціальним заходом, який допоможе нужденним.

За інформацією відкритих реєстрів, основною діяльністю АТП № 1 є пасажирський наземний транспорт міського та приміського сполучення. Ще в 2016 році онлайн-газета”Вгору” писала, як роботу підприємства відновлював переселенець Олександр Пустовіт, який залишив рідний Донбас через військові дії.

Як повідомялося раніше, під час гуманітарного форуму «Захист людини: виклики і перспективи», що проходив 29 листопада минулого року на Арабатській Стрілці, Андрій Онищенко закликав міжнародні донорські організації долучитися для вирішення проблемних питань регіону, яких, за його словами, побільшало після окупації Криму.

https://wp.lvivport.com/2019/11/genicheskomu-rajonu-potribne-zaluchennya-mizhnarodnyh-donorskyh-organizatsij-perekonani-v-rda-video/

На початку січня цього року представники проєкту USAID “Економічна підтримка Східної України” провели презентації для місцевих посадовців Генічеського району та обговорили можливості подальшої співпраці. В адміністрації повідомили, що в проекті розширять географію на Генічеський район.

Читати новину російською.