Одеська область отримала майже мільярд гривень на ремонт доріг

10 Лютого 2020, 13:15

Одещина отримала 927 мільйонів гривень державної субвенції на ремонт доріг місцевого значення. Повний перелік робіт на 2020 рік вже затвердив Укравтодор.

Про це повідомили в Одеській облдержадміністрації, передає сайт ІРС-Генічеськ.

Згідно повідомлення, пріоритетом стали дороги місцевого значення, що ведуть до опорних шкіл, лікарень та інших соціальних закладів. На ремонт цих ділянок використають більше, ніж дві третини бюджету дорожнього фонду. Решту використають на відновлення шляхів, які важливі для стратегічного розвитку районів області.

«Одеська область стала однією із перших, яка узгодила в Укравтодор перелік будівництва доріг! Загальним пріоритетом стануть дороги місцевого значення, які ведуть до шкіл, лікарень та соціальних закладів. Також увагу буде приділено стратегічним для Одещини маршрутам. Щойно дозволять погодні умови – дорожники розпочнуть роботи», — зазначив керівник Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

Зазначимо, до плану на 2020 рік також увійшли ділянки, ремонт яких розпочали у 2018-2019 роках.

Як повідомлялося, у Херсонській області розробили план будівництва доріг в області на 3 роки. Вартість робіт складе 599,4 мільярда гривень.

Читати новину російською.