В Херсонській області буде створено Раду з питань захисту бізнесу

13 Січня 2020, 16:37

Фото ХОДА

При Херсонській ОДА планують створити окремий орган, що буде займатися підтримкою та юридичним захистом інвесторів та представників бізнесу.

Про це під час прес-конференції кореспондентам IPC-Херсон розповів голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв.

“Ми прийняли рішення про створення Ради з питань інвесторів та захисту бізнесу. Цей орган буде займатися питаннями захисту інвестицій та бізнесу всіх рівнів, а також співпраці з підприємцями. Подібна установа вже існує на всеукраїнському рівні. Очолює її Прем’єр-міністр України. Ми ж на рівні області створюємо ще локальну Раду, для поліпшення протекції та координації представників влади та місцевого бізнесу.”- зазначив Гусєв.

За словами очільника ХОДА до Ради мають увійти представники найбільших підприємств області та найбільших платників податків. Також до складу Ради буде включено представників бізнес спілок, наприклад Торговельно-промислова Палата.

Нагадаємо, що 29 жовтня на інвестиційному форумі «RE:THINK. Invest in Ukraine» в Маріуполі голова Херсонської Обласної державної адміністрації Юрій Гусєв представив два пріоритетні проекти для розвитку області  – це концесія Херсонського морського порту та запровадження інноваційної системи зрошення. Подробиці за посиланням.

Читати новину російською.