Херсонським патрульним двічі пропонували хабарі

06 Січня 2020, 16:44

За минулий тиждень патрульні Херсонщини двічі фіксували пропозиції неправомірної вигоди та виявили 16 водіїв у нетверезому стані.

Про це йдеться у тижневому звіті Патрульної поліції Херсонської області, повідомляє сайт IPC-Генічеськ.

“За 7 днів херсонські патрульні опрацювали 1068 викликів. Інспектори виїхали на 19 бійок і припинили 86 конфліктів. 92 рази за допомогою охоронців порядку звертались учасники сімейних сварок і жертви домашнього насильства”, – йдеться у звіті.

Крім того патрульні зазначили, що за тиждень склали 76 адміністративних матеріалів за порушення громадської безпеки; притягли до адмінвідповідальності 548 порушників правил дорожнього руху; опрацювали 40 дорожньо-транспортних пригод, у 3 із яких травмувались люди; склали протоколи за статтею 130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння) на 16 водіїв; евакуювали 6 транспортних засобів; припинили 32 випадки хуліганства; затримали чоловіка за вчинення квартирної крадіжки та ще одного за заволодіння мопедом; розшукали безвісти зниклого громадянина; 4 рази виявляли в херсонців, імовірно, наркотичні речовини; двічі фіксували пропозиції неправомірної вигоди; помітили ознаки підробки на 3 різноманітних документах.

Разом зі звітуванням патрульні закликали співгромадян “святкувати відповідально”.

На новорічні свята згідно з розпорядженням Кабміну визначені вихідні дні з 29 грудня по 1 січня (включно). Робочий понеділок 6 січня перенесли на суботу 11 січня.

Читати російською.