Дмитро Разумков проїдеться південними областями України

22 Січня 2020, 13:50

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков проведе робочі зустрічі у Херсонській, Миколаївській та Одеській областях.

Про це повідомляє сайт IPC-Генічеськ з посиланням на інформацію прес-служби Апарату Верховної Ради України.

22 січня програмою перебування у Херсонській області передбачено відвідування підприємства «ДАНОН ДНІПРО» та Херсонської державної морської академії. Також Дмитро Разумков візьме участь в офіційних заходах з нагоди Дня Соборності України.

Під час поїздки до Миколаївської області заплановано відвідування державного підприємства «Науково-виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря» – «Машпроект» та філії «Дельта-лоцман» державного підприємства «Адміністрація морських портів України».

23 січня в Одеській області Дмитро Разумков відвідає військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного, Одеський національний університет ім. І. І. Мечникова, а також ознайомиться з роботою підприємств «Контейнерний термінал Одеса» та «Телекарт-Прилад».

Упродовж поїздки передбачено також спілкування з місцевими ЗМІ.

Нагадаємо, у середу, 22 січня, відзначають День соборності України. Цього року по країні пройдуть заходи, приурочені до цієї дати. Зокрема, запланована мирна акція на тротуарній частині мосту ім. Є.Патона в Києві. Учасники акції розгорнуть на мосту 30-метровий державний прапор і виконають гімн України. У 2019 Україна відзначила столітній ювілей проголошення в 1919 році Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.

Читати російською.