У Великокопанівській ОТГ облаштують новий громадський простір (фото)

08 Грудня 2019, 15:19

У Великокопанівській ОТГ планують облаштувати новий громадський простір. За підтримки програми DOBRE вже провели публічне обговорення, розробили візуалізацію майбутнього простору. Про це повідомляє сайт IPC-Генічеськ з посиланням на інформацію об’єднаної громади.

Так, 5 грудня у приміщенні Великокопанівської сільської ради відбулася зустріч щодо планування громадського простору – Центрального парку села Великі Копані.
У заході взяли участь представники та представниці органів місцевого самоврядування, місцевого бізнесу, молоді, громадських організацій, депутатів, активних громадян зацікавлених у розвитку Великокопанівської громади та громадського простору.

За допомогою представників Програми DOBRE Юлії Огаренко, Богдана Синька та Наталі Ващиленко розробили візуалізацію бачення майбутнього громадського простору, яку надалі презентуватимемо громаді.

Як повідомлялося, у жовтні в цій громаді проводили інформаційну кампанію щодо сортування сміття.

У вересні у Великокопанівській об’єднаній громаді Херсонської області відкрився Центр надання адміністративних послуг.

Нагадаємо, програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. До консорціуму виконавців програми DOBRE, на чолі з Global Communities, входять: Український кризовий медіа-центр, Social Boost, Фундація підтримки місцевої демократії (FSLD/FRDL), Малопольська школа державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK), Польща, Національний Демократичний Інститут (NDI).

(фото зі сторінки Великокопанівської ОТГ у Фейсбуці)