У Генічеську проведуть форум з прав людини

04 Грудня 2019, 13:21

У четвер, 5 грудня, в Генічеську проведуть форум з прав людини “Разом до результату”. Про це повідомляє сайт IPC-Генічеськ з посиланням на інформацію організаторів.

Серед тем, що розглядатимуться: тенденції у сфері прав людини, захист прав людини внутрішньо переміщених осіб, захист прав осіб, що опинились на тимчасово окупованих територіях тощо.

В рамках форуму заплановані виступи, консультації та майстер-класи з актуальних питань захисту і забезпечення прав людини, дискусії за участі представників громадських організацій, презентація на тему: “Права людини очима дитини”. Учасники форуму також матимуть можливість озвучити важливі для них питання біля “відкритого мікрофону”.

До участі запрошують представників органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій.

Захід триватиме з 11.00 до 13.00 у навчально-виховному комплексі “Гімназія – спеціалізована школа I ступеня з поглибленим навчанням іноземних мов” за адресою: вулиця Гоголя, 26, місто Генічеськ.

Форум організовують Генічеська районна державна адміністрація, районна рада та НВК “Гімназія”.

Нагадаємо, у грудні запланований Всеукраїнський тиждень права, що включатиме просвітницькі заходи в навчальних закладах, військових частинах, бібліотеках, органах влади тощо.

10 грудня відзначається День прав людини — міжнародне свято, що відзначається за пропозицією Генеральної асамблеї ООН, знаменуючи річницю ухвалення Асамблеєю Загальної декларації прав людини в 1948 році.