Тривають набори до лав патрульної поліції Криму та Херсонщини

17 Грудня 2019, 11:03

Набір до патрульної поліції Херсонської області та Автономної республіки Крим і місті Севастополь триває. Про це повідомили у патрульній поліції в Херсонській області, передає сайт IPC-Генічеськ.

“Приєднуйся! Середина грудня, кінець року… Саме час будувати плани на рік наступний. Тож може саме слушна нагода подати заявку на вступ до патрульної поліції й не словом, а ділом будувати нову державу?”, – йдеться у повідомленні.

Приєднатися до лав патрульних запрошують громадян України віком 20-40 років з повною загальною середньою або вищою освітою, наявністю посвідчення водія категорії В та готовністю до служби в будь-якому місті України у зв’язку зі службовою необхідністю.

https://www.facebook.com/khersonpolice/videos/2341733072738180/

Майбутнім співробітникам обіцяють заробітну плату від 10 000 гривень, можливість компенсації витрат за оренду житла, квартири у лізинг для сім’ї поліцейського, кар’єру в структурі патрульної поліції, безкоштовне медичне обслуговування в закладах охорони здоров’я МВС.

Для подачі анкети пропонується перейти за посиланням: http://anketa.patrol.police.gov.ua/
З деталями про набір можна ознайомитися за посиланням: http://patrol.police.gov.ua/jobs

Як повідомлялося раніше, відділ патрульної поліції в Автономній Республіці Крим і Севастополі розпочав роботу 14 травня 2018 року. Він є територіальним (відокремленим) підрозділом Департаменту патрульної поліції Національної поліції України. Кримські патрульні несуть службу у Генічеському та Каланчацькому районах Херсонської області.

Цього року кримські патрульні відзначили першу річницю несення служби.