Три дні прийматимуть заявки від учасників АТО/ООС та ВПО на отримання пільгового кредиту на житло

02 Грудня 2019, 18:54

Фото IPC-ХЕрсон

З вівторка, 3 грудня, розпочинається прийом заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян – учасників АТО/ООС та внутрішньо переміщених осіб. Заяви можна подавати лише до 18:00 5 грудня. Про це повідомляє сайт IPC-Генічеськ з посиланням на інформацію Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.

Заяви про намір отримати кредит та анкети учасники АТО/ООС та вимушения переселенці можуть подати до регіональних управлінь Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву (Держмолодьжитло) або ж можуть бути надіслані засобами поштового або електронного зв’язку. Заяви можуть бути подані до будь-якого регіонального управління Держмолодьжитла не залежно від місця реєстрації громадянина.

Заяви мають подаватись в робочий час з 09:00 до 18:00. Моментом подання заяви про намір отримати кредит є час та дата фактичного подання (в електронному або паперовому вигляді) такої заяви. Заяви, які надійшли в не робочий час/день, вважаються поданими у наступний робочий день. Прийняття заяв про намір отримати кредит буде припинено 5 грудня 2019 року о 18:00.

У Мінветеранів звернули увагу охочих отримати пільговий довгостроковий державний кредит на придбання житла, що на офіційних веб-сайтах кожного регіонального управління Держмолодьжитла громадяни мають можливість:
– отримати необхідну інформацію щодо того, чи мають вони право на отримання кредиту;
– визначити орієнтовний розмір кредиту та умови його отримання;
– ознайомитися з переліком документів, які необхідно подати до регіонального управління для отримання кредиту;
– зареєструватись як кандидат для отримання кредиту.

У разі виникнення питань щодо подання та/або реєстрації заяви про намір отримати кредит на придбання житла громадян – учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб, можна звертатися за такими номерами телефону: (044) 275 01 39, (044) 284 0 685, (044) 284 0 696.

Офіційні веб-адреси регіональних управлінь та Іпотечного центру в місті Києві та Київській області Держмолодьжитла можна подивитись за посиланням.