Податківці фіксують активність таксистів у Генічеському районі

18 Грудня 2019, 20:03

Фото StateWatch

Значно більше перевізників стало звертатися до Центру обслуговування податкової для оформлення підприємницької діяльності. Про це повідомила начальниця Генічеського управління ГУ ДФС У Херсонській області, республіки Крим та м. Севастополь Лариса Медведєва під час наради у райдержадміністрації, передає сайт IPC-Генічеськ.

За її словами, під час останнього рейду по виявленню нелегальних перевізників, податківці склали на порушників лише один протокол. Бо інші мали статус підприємців.

“Мета більших штрафів і притягнень до адмінвідповідальності у нас не стоїть. Проводимо рейди щоб люди зрозуміли, що потрібно легалізуватися і платити податки“, – зауважив голова РДА Андрій Онищенко.

Як повідомлялося, у Генічеському районі спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі разом із співробітниками Укртрансбезпеки, працівниками відділу патрульної поліції в АР Крим та м. Севастополі Департаменту патрульної поліції та прикордонної служби області, за ініціативи Генічеської районної державної адміністрації, проводять рейди з виявлення нелегальних перевізників.

28 листопада, під керівництвом голови районної державної адміністрації Андрія Онищенка, за участю представників районної державної адміністрації, Генічеського відділу поліції, поліції в АР Крим та м.Севастополі, представників Укртрансбезпеки, представників обласної податкової поліції, прикордонників проведено перший рейд по виявленню нелегальних перевізників.

20 листопада на пресконференції, присвяченій ситуації з нелегальними перевізниками в Генічеському районі, голова місцевої адміністрації оголосив, що до 27 листопада таксистам необхідно почати оформлення підприємницької діяльності. Після цього терміну він обіцяв проводити відповідні перевірки для виявлення порушників законодавства.