На святкування Нового року в Генічеську зекономили

24 Грудня 2019, 21:27

З міського бюджету було виділено лише 10 тисяч гривень на придбання ялинки у «мікрорайоні» Генічеська, іграшок, встановлення ілюмінації, тощо.

Про це розповів мер Генічеська Олександр Тулупов, відповідаючи на запитання журналіста «Нового візиту» під час пресконференції в медіа-центрі  IPC-Генічеськ.

«Було виділено 10 тисяч гривень. Купили ялинку(на мікрорайоні) , ілюмінацію, іграшки, ці кошти пішли і на перегорнуту ялинку, що в центрі міста. Не дуже великий бюджет. Пропонували зробити арку, ще щось. Але депутати вирішили, що ці кошти краще направити на ремонт водопроводу, тротуарного покриття», – зазначив міський голова.

Мер Генічеська також запросив містян на святкування у новорічну ніч, що проходитиме біля головної ялинки міста на площі Відродження.

«О першій годині ночі буде привітання міського голові на площі, приблизно пів на другу салют, а також десь півтори години дискотека. Усіх запрошую на святкування!», – яказав Олександр Тулупов.

Як повідомлялося, нещодавно відбулося урочисте відкриття головної ялинки міста. Нею стала традиційно справжня ялинка, яка росте на площі Відродження.