Комунікації з народним депутатом від 185-го округу немає, – мер Генічеська

25 Грудня 2019, 00:12

Генічеський міський голова Олександр Тулупов заявив про відсутність комунікації з народним депутатом від 185-го округу Херсонщини Володимиром Івановим.

«На жаль, ніякого спілкування не було. Але ж людину тільки обрали, можливо він теж готує якісь проєкти, або кошти, щоб залучити до якихось проєктів. Це ми побачимо найближчим часом», – відповів мер Генічеська на запитання журналістки сайту IPC-Генічеську про комунікування з народним обранцем.

Пан Олександр також закликав нардепа все ж таки зустрітися з керівництвом міста і району.

«Хочу до нашого народного депутата звернутися, щоб він не тільки приїхав і поїхав, а зустрівся з міським головою, з головою районної ради, для того, щоб ми разом вирішили деякі питання, які допоможуть нашій громаді. У нас дуже багато кричущих питань, є інфраструктурні питання, які потрібно вирішувати проєктно», – наголосив мер Генічеська.

Як повідомлялося, раніше про відсутність комунікації з нардепом від 185-го округу розповів і очільник Генічеської районної ради Андрій Євстратов.

Нагадаємо, Генічеський район Херсонської області входить до 185-го округу, де перемогу на позачергових виборах народних депутатів України здобув кандидат від партії “Слуга народу” Володимир Іванов.