У Генічеському виконкомі змінять структуру та відкриють ЦНАП

30 Листопада 2019, 12:43

У наступному році при міськвиконкомі буде створено Центр з надання адміністративних послуг (ЦНАП). Про це йшлося на сесії міської ради 29 листопада, передає IPC-Генічеськ.

Штат планують сформувати із 6 осіб: начальник, три адміністратора і два державних реєстратора. Міський ЦНАП зможе надавати більше ста послуг як для мешканців Генічеського району, так і інших районів області.

На засіданні сесії Генічеської міської ради 29 листопада депутати вирішили провести зміни у структурі міськвиконкому і скоротити відділи. Згідно рішення, відділи скоротять, а працівників переведуть у новостворенні структурні підрозділи. Зміни вступлять в силу з 1 лютого наступного року.

Під ліквідацію попали відділи з питань підприємницької діяльності і туризму, ведення реєстру та державної реєстрації. Автоматично скоручуються їх начальники і спеціалісти.

Також реорганізуються шляхом перетворення в інші ще кілька відділів.

Як повідомлялося, скорочення у Генічеському міськвиконкомі в наступному році розглядалися для економії бюджету через можливу втрати надходжень акцизного збору на паливо. Але народні депутати залишили акциз місцевим бюджетам.