На селекторній з Гусєвим обговорять проблеми Генічеського району

24 Листопада 2019, 21:15

На селекторній нараді з головою Херсонської обласної державної адміністрації Юрієвим Гусєвим планують обговорити проблемні питання розвитку Генічеського району та шляхи їх вирішення. Про це повідомляє IPC-Генічеськ з посиланням на інформацію ХОДА.

Селекторна нарада очільника області з представниками структурних підрозділів ОДА, керівниками районів, ОТГ та міст обласного значення відбудеться в понеділок, 25 листопада.

Онлайн-трансляція наради відбуватиметься з 09.00 на офіційній сторінці Юрія Гусєва у Фейсбуці.

Крім питань по Генічеському району до обговорення запропоновані наступні: стан реалізації проектів, які фінансуються за кошти державного фонду регіонального розвитку у 2019 році та проекти, які подані для участі у конкурсному відборі на 2020 рік; формування та затвердження місцевих бюджетів області на 2020 рік; моделювання мережі надання публічних сервісів та послуг в області.

Як повідомлялося, нещодавно голова Генічеської районної державної адміністрації Андрій Онищенко провів пресконференцію щодо ситуації з нелегальними перевізниками. Таксистам дали термін легалізувати діяльність до 27 листопада, після цієї дати планують проводити перевірки для притягнення порушників до відповідальності. Крім того Онищенко пообіцяв припинити нелегальні пасажирські перевезення до Криму.

20 листопада Щасливцевська сільська рада повідомила, що подала новий пакет документів до Херсонської облдержадміністрації для отримання висновку щодо ініціативи створення Стрілківської об’єднаної територіальної громади на Арабатській стрілці Генічеського району. За перспективним планом, ухваленим Херсонською облрадою, Генічеський район розглядають як одну ОТГ.