Музиківській громаді допомагають створити комунікаційну стратегію

13 Листопада 2019, 22:32

У Музиківській об’єднаній громаді на Херсонщині створюють комунікаційну стратегію спільно Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID DOBRE. Про це повідомляє IPC-Генічеськ з посиланням на інформацію програми DOBRE.

“Комунікативна стратегія, яку незабаром розробить громада, допоможе також перекласти простою мовою об’ємну й складну для сприйняття Стратегію розвитку громади”, – зазначили в програмі.

Протягом двох днів активні мешканці Музиківської громади  працювали над розробкою комунікативної стратегії. Разом із експертками формували ключові повідомлення про громаду та розробляли стратегію комунікацій. Також учасники зустрічі дізнавалися, як налагодити ефективну комунікацію всередині громади, розбиралися, що таке позиціонування, вчилися розповідати про економічний потенціал своєї території та її сталий розвиток.

Комунікативну стратегію громада готує спільно з .

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. До консорціуму виконавців програми DOBRE, на чолі з Global Communities, входять: Український кризовий медіа-центр, Social Boost, Фундація підтримки місцевої демократії (FSLD/FRDL), Малопольська школа державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK), Польща, Національний Демократичний Інститут (NDI).