Біля адмінкордону з Кримом почали проводити рейди для виявлення нелегальних перевізників

28 Листопада 2019, 17:37

Фото IPC-Херсон

28 листопада, під керівництвом голови районної державної адміністрації Андрія Онищенка, за участю представників районної державної адміністрації, Генічеського відділу поліції, поліції в АР Крим та м.Севастополі, представників Укртрансбезпеки, представників обласної податкової поліції, прикордонників проведено рейд по виявленню нелегальних перевізників. Про це повідомляє IPC-Генічеськ з посиланням на інформацію сектору внутрішньої політики апарату райдержадміністрації.

В ході рейду перевірялись документи, голова РДА проводив роз’яснювальні бесіди з водіями. За результатами проведеного заходу склали відповідні акти та протоколи про виявлені правопорушення.

Як зазначив Андрій Онищенко, такі рейди тепер проводитимуть постійно.

Як повідомлялося раніше,  20 листопада на прес-конференції, присвяченій ситуації з нелегальними перевізниками в Генічеському районі, голова місцевої адміністрації оголосив, що до 27 листопада таксистам необхідно почати оформлення підприємницької діяльності. Після цього терміну він обіцяв проводити відповідні перевірки для виявлення порушників законодавства.

фото інтернет-видання “Новий візит”