Впровадження «Нової української школи»: Херсон у зоні ризику

07 Жовтня 2019, 14:30

Наразі на Херсонщині рівень використання освітньої субвенції, виділеної на створення освітнього простору в рамках реалізації «Нової української школи», складає 70%, місцевих коштів – 76%.

Про це 7 жовтня на селекторній нараді в ОДА повідомив директор Департаменту освіти на науки ХОДА Євген Криницький, передає “ІРС-Херсон”.

«На сьогодні самим проблемним залишається місто Херсон. 27 числа (вересня – ред.) відмінені торги по партам, по дидактичному матеріалу – 1 жовтня оголошені нові торги, тому що  30-го вересня були відмінені торги Антимонопольним комітетом. Місто Херсон залишається поки що в зоні ризику», – зазначив Криницький.

«Що стосується меблів, то Антимонопольний відмінив торги, оголосили нові і працюємо далі», – повідомив під час наради міський голова Херсона Володимир Миколаєнко.

Нагадаємо, у середині серпня під час підготовки до нового навчального року на Херсонщині використали лише близько 35% субвенції, виділеної на створення освітнього простору в рамках реалізації “Нової української школи”.