У Музиківській ОТГ розповідали про здобутки після об’єднання

07 Жовтня 2019, 18:15

Представники Музиківської сільської об’єднаної громади презентували здобутки децентралізації під час зустрічі 7 жовтня з директоркою регіональної місії USAID в Україні, Білорусі та Молдові С’юзен Фрітц. Про це повідомляється на сторінці об’єднаної територіальної громади у Фейсбуці, передає IPC-Генічеськ.

фото зі сторінки Музиківської ОТГ у Фейсбуці

“С’юзен Фрітц дуже зацікавилася реалізацією реформи децентралізації на нашому рівні, методами залучення громадян та ростом організаційної спроможності сільської ради. Окремо зупинилися на вже реалізованому проекті «Сходи Сонця» щодо створення відкритого простору біля Східненського будинку культури, який став поштовхом до капітального ремонту будівлі та кардинальних змін, що відбулися у закладі”, – зазначили в Музиківській громаді.

фото зі сторінки Музиківської ОТГ у Фейсбуці

С’юзен Фрітц разом з колегами представниками різних програмних напрямків USAID зустрілася з сільським головою, місцевими депутатами, працівниками сільської ради, членами громадської організації та молодіжним активом. Разом оцінили результати співпраці громади з програмою USAID DOBRE, реалізовані та заплановані проекти.

Гостям показали майбутній ЦНАП, амбулаторію та ліцей.

фото зі сторінки Музиківської ОТГ у Фейсбуці

Керівник програми USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» Микола Гриценко разом з місцевими підприємцями Івановим В.К. та Івановим К.В. презентував проект «Створення цеху по переробці м’ясних продуктів, напівфабрикатів на території Музиківської ОТГ».

фото зі сторінки Музиківської ОТГ у Фейсбуці

Нагадаємо, Агентство США з міжнародного розвитку виконує провідну роль у здійсненні заходів з міжнародного розвитку та допомоги у надзвичайних ситуаціях на основі партнерських стосунків і надання ресурсів, які рятують людські життя, знижують рівень бідності та зміцнюють механізми демократичного врядування, допомагаючи народам світу долати гуманітарні кризи та ставати на шлях самостійного розвитку.