Команда проекту USAID «Агросільрозвиток» шукає тренерів

17 Жовтня 2019, 19:49

Команда проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» шукає тренерів для проведення навчання в Херсоні та Запоріжжі. Про це повідомляється на сторінці проекту у Фейсбуці, передає IPC-Генічеськ.

Згідно повідомлення, тренери необхідні для проведення навчання на тему «Розвиток маркетингу послуг збуту і постачання продукції сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів та груп виробників». Такі триденні тренінги планують провести у листопаді-грудні цього року.

Шукають професійних кваліфікованих тренерів, які зможуть розкрити такі питання:
– удосконалення ланцюгів доданої вартості продукції;
– формування однорідних партій продукції членів кооперативів/груп виробників;
– організаційні, технічні та технологічні питання створення потужностей по доробці/переробці продукції членів кооперативів/груп виробників;
– налагодження співпраці з переробними підприємствами, трейдерами, торгівельними мережами тощо.

Зацікавлених фахівців просять надсилати резюме, пропонований зміст тренінгу та умови оплати на адресу vkarpenko@ukraineards.com до 27 жовтня 2019 року. На цю ж адресу можна писати і в разі виникнення питань.

Нагадаємо:

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку в Україні» («Агросільрозвиток») сприяє широкому, стійкому економічному зростанню шляхом створення більш всеохоплюючого, конкурентного і покращенного управління у сільськогосподарському секторі, що має забезпечити привабливий рівень життя у сільській місцевості.

Проект застосовує підходи, визначені в Законі США «Про загальну продовольчу безпеку» від 2016 року, який наголошує на необхідності ринкових перетворень у сільськогосподарському секторі з метою стимулювання створення можливостей сталого розвитку для малих фермерів, малих і середніх підприємств, а також селянських господарств з невисокими доходами.

Проект «Агросільрозвиток» співпрацює з зацікавленими сторонами з метою реалізації широкого кола рішень для виправлення недоліків ринкової системи, яке охоплює сферу сприятливого середовища, включаючи земельний ринок, принципи і правила, управління, а також права, основні функції ланцюгів створення вартості, де основна увага приділяється ланцюгам створення вартості у сфері виробництва м’ясних, молочних продуктів, овочів і фруктів, об’єднуючи допоміжні ланки і несільськогосподарські підприємства.

Проект працює як на національному, так і на місцевому рівні, зосереджуючи особливу увагу у своїй діяльності на сільському розвитку у південній і східній частинах України.