У селах Станіславської ОТГ відкрили простори для молоді

17 Вересня 2019, 17:19

У селах Софіївка та Станіслав з’явилися активні зони відпочинку для молоді. Про це IPC-Генічеськ повідомила  спеціалістка з комунікації та зв’язків із громадськістю Станіславської ОТГ Анна Сербін.

За офіціійною інформацією, цей проект реалізований  за ініціативи  активної молоді та Молодіжної ради в рамках програми “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

На святкове відкриття  майданчиків, яке відбулося 14 вересня завітали керівник програми DOBRE Бері Рід, програмна спеціалістка програми DOBRE (м.Миколаїв) Наталія Сафронова, експертка з залучення громадськості програми DOBRE (м.Київ) Анна Товстуха, координатор з комунікацій програми USAID “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” DOBRE в південних регіонах України Анна Нікуліна.

В селі Софіївка святкове відкриття пройшло 14 вересня в форматі «Спортивної вечірки» з  веселими спортивними змаганнями між дітками,  шаховим турніром, смачною юшкою, та запальними спортивними танцями.

В селі Станіслав відкриття відбулося того ж дня в форматі спортивного свята для громади під назвою «Олімпійський день 2019» на березі Дніпро-Бузького Лиману.

Під час свята працювали   спортивні локації  для всіх вікових категорій. На локації «Тато, мама, я – спортивна сім’я» всі бажаючі родинами могли спробувати себе на швидкість, витривалість та дружність. «Богатирське містечко»  де всі бажаючі перевірили свої сили  в гирьовому спорті.  Локація « Жіночий спорт» була найпопулярнішою, дівчатка від 12 до 60 років спробували свої сили в стрибках на скакалці, та на вправність з обручем.  Для любителів  шахового спорту також була представлена можливість спробувати свої вміння. На локації «Волейбол» команди  місцевої молоді та  команди «Здоров’я»  зіграли дружній матч. Всім маленьких гостей свята розважала «Дитяча анімаційна  студія», де разом з чарівними та енергійними Фіксиками  діти поринули у пізнавальний та веселий квест.

Усі бажаючі могли спробувати свої  сили в греблі на байдарках. Для яскравих фото було облаштовано фото-зону. На музичній  локації «Забава» всіх гостей свята розважали  артисти  громади запальними танцями,  чарівною музикою та піснями. А яке свято без смачненького, всіх гостей частували смачною юшкою. Кожен з гостей отримав позитивні враження та гарний настрій.

фото: Анни Сербін