Вночі окупанти сповільнювали пропускні операції на адмінмежі з Кримом

01 Липня 2019, 11:15

У ніч на 1 липня на декілька годин окупанти сповільнювали пропускні операції транспортних засобів на адмінмежі з Кримом. Про це медіа-центру IPC-Генічеськ повідомив помічник начальника Херсонського прикордонного загону Держприкордонслужби України Іван Шевцов із посиланням на тих, хто перетинав адмінмежу з анексованим півостровом.

“Попри сповільнення пропускних операцій окупантами, контрольні пункти на адмінмежі з Кримом працюють у штатному режимі, черг немає”, – зазначив Іван Шевцов.

При цьому ті, хто перетинав адмінмежу у пішому порядку, незручностей не помітили, їх оформлювали  у звичайному режимі.

Іван Шевцов акцентував, що зростання кількості перетинів через адмінмежу, порівняно із літнім періодом минулих років, не зафіксовано. Черги біля українських КПВВ не спостерігаються.

Раніше “кримська митниця” інформувала про  регламентні роботи з технічного обслуговування серверного обладнання в російських автомобільних пунктах пропуску БАПП “Армянськ”, БАПП “Джанкой”, ДАПП “Перекоп”. У зв’язку з чим попереджали про можливі перебої з оформленням автотранспорту, аж до повної зупинки.

Російські пункти пропуску «Армянськ», «Перекоп» і «Джанкой» розташовані на адмінмежі з окупованим Кримом відповідно навпроти українських контрольних пунктів в’їзду-виїзду «Каланчак», «Чаплинка» і «Чонгар».