В СБУ закликали громадян бути пильними на виборах

18 Липня 2019, 19:32

Під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України в СБУ працюватимуть оперативні штаби на території всіх регіонів країни. Про це повідомили в прес-службі Слубжи безпеки України, інформує медіа-центр IPC-Генчеськ.

Напередодні та під час проведення виборчого процесу СБУ закликає громадян України бути уважними та обережними. Для недопущення спроб дестабілізації громадського порядку та протидії розвідувально-підривній діяльності з боку ворожих спецслужб просимо громадян інформувати правоохоронців у випадках наявності наступної інформації: про підготовку до скоєння терористичних актів, посягання на життя державного чи громадського діяча, а також суб’єктів виборчого процесу; про факти посягань на суб’єктів виборчого процесу, виборчі штаби, окружні чи дільничні виборчі комісії; про злочини проти виборчих прав і свобод громадянина, передбачених статтями 157-160 Кримінального кодексу України”, – йдеться в офіційному повідомленні.

У Службі безпеки закликали громадян, у разі надходження такої інформації, – звертатися за телефоном «гарячої лінії» СБ України 0-800-501-482, (044) 256-99-91, або скористатися електронною скринькою callcenter@ssu.gov.ua.

Нагадаємо:

  • 20 травня новообраний президент Володимир Зеленський на інавгурації заявив, що розпускаєВерховну Раду України восьмого скликання.
  • Позачергові вибори до парламенту призначені на 21 липня.