Учасники “Табору Свободи” планують провести акцію на адмінмежі з Кримом

03 Липня 2019, 19:50

Учасники міжнародного літнього “Табору Свободи” планують провести акцію на адмінмежі з Кримом. Про це медіа-центру IPC-Генічеськ розповів почесний голова Кримськотатарського ресурсного центру Ескендер Барієв.

За його словами, учасники табору розгорнуть на адмінмежі з півостровом кримськотатарський прапор, який побував на чотирьох континентах та 28 країнах. Точну дату акції буде повідомлено пізніше.

Як стало відомо, у ці дні на Арабатській стрілці Херсонської області проходить міжнародний літній “Табір Свободи”.

За повідомленням організаторів, метою табору є об’єднання молоді, обмін досвідом, отримання інформації про визвольні змагання у всьому світі, ліберальні цінності, про методи ненасильницького опору, механізми ООН для захисту прав людини і прав корінних народів, громадські ініціативи, міжнародне право в  області прав людини і ролі візуальної мови в міжнародних громадянських інформаційних кампаніях. Закриття табору – 5 липня.

«Табір Свободи» організований громадською організацією “Кримськотатарський ресурсний центр” за підтримки Представництва «Фонду Фрідріха Науманна за Свободу» в Україні та Білорусі і Естонського Інституту прав людини.