У Скадовську проведуть дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри»

18 Липня 2019, 12:37

26 – 28 липня у Скадовську Херсонської області відбудеться дитячий фестиваль «Чорноморські  Ігри». Про це повідомляє Скадовська міська рада, передає медіа-центр IPC-Генічеськ.

Фестиваль проводиться з 1998 року у розпал курортного сезону у Скадовську, на березі Чорного моря. У фестивалі беруть участь талановиті діти з різних регіонів України у віці від 6 до 16 років.

Цього року гостями «Чорноморських Ігор» стануть популярні українські виконавці:

NK|Настя Каменських, «Время и Стекло», The Hardkiss, Еліна Іващенко, MONATIK, MOZGI, Олександр Пономарьов, ALYOSHA, Антитіла, TARABAROVA, Наталія Гордієнко, МЯТА, Віталій Козловський, Оля Цибульська, MÉLOVIN, Michelle Andrade, NIKITA LOMAKIN, Злата Огнєвіч.

Згідно інформації видання “Скадовська палітра”, серед заходів фестивалю – розважальні програми для дітей, флешмоб, зустрічі з кумирами #SELFIETIMEHITFМ, творчі конкурси. Традиційно у прес-центрі «Чорноморських Ігор» працюватимуть юні кореспонденти, які висвітлюватимуть події фестивалю на сторінці «Чорноморські Ігри» у Facebook.

Онлайн трансляція подій фестивалю здійснюватиметься на офіційному сайті «Таврійські Ігри», YouTube каналі «Таврійські Ігри», сторінці «Таврійські Ігри» у Facebook тощо.

Усі заходи фестивалю «Чорноморські Ігри» анонсуються як безкоштовні для глядачів та учасників.