У Генічеську стартувала школа журналістів (фото)

24 Липня 2019, 12:30

24 липня у місті Генічеськ Херсонської області стартувала “школа локальних журналістів”, повідомляє медіа-центр IPC-Генічеськ.

Організатори навчання – ГО “Інститут розвитку регіональної преси” в партнерстві з Європейським центром свободи преси та ЗМІ (ECPMF), м. Лейпциг, за підтримки  Міністерства закордонних справ Німеччини.

За повідомленням організаторів,  мета курсу – надати локальним журналістам базові знання та навички з правових засад, етичних та професійних стандартів, цифрової безпеки, запобігання фейкам та маніпуляціям, методів збирання інформації з різних джерел та донесення її до споживачів.

Як зазначається у програмі заходу, журналістів навчатимуть медіа-юристка Людмила Панкратова, медіа-тренерка Інна Гадзинська, редакторка інформаційної Кампанії з протидії маніпуляціям “По той бік новин” Альона Романюк, редакторка нових медіа телеканалу “Настоящее Время” (Прага, Чехія) Любов Багацька, журналістка, редакторка, медіа-тренерка Ольга Юркова, со-ініціатор ГО “Лабораторія цифрової безпеки” Максим Луночкін.

Школа проходитиме з 24 по 31 липня.