До адмінмежі з Кримом прибув мотопробіг єдності (фото, відео)

23 Липня 2019, 15:03

23 липня учасники всеукраїнського мотопробігу за єдність України прибули до Генічеського району Херсонської області, повідомляє медіа-центр IPC-Генічеськ.

Учасники мотопробігу доїхали до КПВВ “Чонгар” на адмінмежі з Кримом та рушили далі – завершення мотопробігу планується сьогодні в Одесі. 

“Мета автопробігу – об’єднання всієї країни. Продемонструвати, що між нами не повинно бути ніяких суперечок. Як представники мотоспільноти ми демонструємо, що життя одне, і треба його прожити дружно, насолоджуючись кожною хвилиною. Було би непогано, якщо всі були би дружні, а ті, хто намагається нас вічно посварити, тих людей необхідно виставляти на показ та депортувати до іншої країни, де їм більше подобається”, – зазначив у коментарі медіа-центр IPC-Генічеськ ініціатор мотопробігу Микола Спиридонов.

Учасників мотопробігу зустрічали представники кримськотатарської громади, які приїхали зранку на межу Херсонської області. 

Вітали байкерів місцеві жителі у селищі Рикове, та активісти “блокади Криму” запросили пообідати на території наметового містечка на околиці села Чонгар.

Байкери передадуть представникам місцевої кримськотатарської громади національний прапор кримських татар, який вони провезли майже через усю країну. 

“Наступного року, думаю, охопимо вже всі міста, та будемо привозити прапор вже до Севастополя”, – сказав Микола Спиридонов.

Мотопробіг за єдність України стартував 15 липня в Ужгороді.  З собою активісти везуть два великих прапори: державний прапор України і національний прапор кримськотатарського народу. Фінішує мотопробіг 23 липня в Одесі.