Влітку медики в Генічеському районі працюють в посиленому режимі

19 Червня 2019, 09:51

У літній період медичні установи в курортній зоні Генічеського району перейшли на посилений режим роботи. Про це розповів головний лікар Генічеського центру первинної медико-санітарної допомоги Леонід Торубар під час онлайн-конференції 19 червня, повідомляє медіа-центр IPC-Генічеськ.

«Зараз в нашому районі головне завдання – це провести курортний сезон, нормально організувати медичне обслуговування і свого населення і тому, хто прибуває. Зараз все на це спрямовано, ми змінюємо режим роботи своїх установ”, – зазначив головний лікар.

Торубар уточнив, що до курортної зони відносяться чотири медичні установи: сімейні амбулаторії міста Генічеська, села Стрілкове і села Щасливцеве, фельдшерський пункт в селі Генгорка. Влітку в селі Щасливцеве амбулаторії працюватимуть до 20.00, а міська сімейна амбулаторія в Генічеську працюватиме щодня – без вихідних і без перерв.

“Медичні установи на 100% укомплектовані кадрами, є медикаменти для невідкладної допомоги, є автомобілі, є бензин, маємо можливість приймати людей”, – додав керівник центру ПМСД.

Крім того, за його словами, на Арабатській стрілці були встановлені знаки, що вказують, де знаходяться медичні установи.