На Херсонщині перевірятимуть системи оповіщення

10 Червня 2019, 08:48

З 10 по 12 червня на Херсонщині проводитиметься технічна перевірка територіальної автоматизованої системи центрального оповіщення, передає медіа-центр IPC-Генічеськ з посиланням на офіційну інформацію.

Згідно повідомлення Голопристанської районної державної адміністрації в період з 10 по 12 червня буде проведена технічна перевірка територіальної автоматизованої системи центрального оповіщення із включенням електросирен 11 червня 2016 року о 12.35.

Крім того донесення до населення навчальної інформації у сфері цивільного захисту відбуватиметься також з використанням радіо та телебачення: на каналі “Скіфія” 11 червня 2019 року о 15.15, а також на радіо “Таврія” 11 червня 2019 року о 12.40.

У Генічеській райдержадміністрації також попередили про технічну перевірку територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення із включенням звукового сигналу «сирени» в місті Генічеськ та доведення до населення навчальної інформації у сфері цивільного захисту.

У місцевій адміністрації закликали мешканців міста зберігати спокій.

Традиційно, такі заходи проводять з метою перевірки готовності системи централізованого оповіщення області до використання у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.