Заходи кримських патрульних не проводитимуть у День пам’яті жертв Депортації кримськотатарського народу

15 Травня 2019, 19:40

Заходи з нагоди річниці відділу патрульної поліції в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі перенесено на неділю, 19 травня. Про це керівник відділу Віктор Левченко повідомив на своїй сторінці у фейсбуці, передає медіа-центр IPC-Генічеськ.
“Отже, цієї неділі 19 травня, КОПи бігтимуть напівмарафон в підтримку законності і правопорядку на вулицях міста, а кожен Генічанин зможе долучитись до цієї події, обравши свою дистанцію”, – зазначив Левченко.

Він додав, що з 10:00 до 13:00 в центрі міста (за адресою: вулиця Центральна, 5) шкільні офіцери патрульної поліції і підрозділ тактико-оперативного реагування патрульної поліції «ТОР» влаштують захід для дітей – «За правопорядок і безпеку дорожнього руху», з демонстрацією спеціальних засобів, екіпірування, а також навчання в ігровій формі правилам дорожнього руху з різноманітними конкурсами і подарунками.

Об 11:00 стартує напівмарафон на 21 кілометрів – від Посту “АЗОВ” (500 км траси М-18). О 12:00 до напівмарафону зможуть долучитися охочі для подолання 10 кілометрів – від АЗС неподалік повороту на с. Червоне; о 12:50 старт напівмарафону на 4 кілометри – від перетину вулиць Свободи і Гоголя; о 13:00 старт на 2 кілометри – вулиця Гоголя 59 (другий вхід до парку ім. Т.Г. Шевченко). Фініш – вулиця Центральна,5.

Як повідомлялося раніше, заходи з річниці початку несення служби кримських патрульних були заплановані на суботу, 18 травня, День вшанування пам’яті жертв Депортації кримськотатарського народу з Криму.
Нагадаємо:
Відділ патрульної поліції в Автономній Республіці Крим і Севастополі розпочав роботу 14 травня 2018 року. Він є територіальним (відокремленим) підрозділом Департаменту патрульної поліції Національної поліції України. Кримські патрульні несуть службу у Генічеському та Каланчакському районах Херсонської області.

Фото зі сторінки Віктора Левченка у Фейсбуці