До річниці створення кримського відділу патрульної поліції проведуть полумарафон

06 Травня 2019, 15:37

До першої річниці створення кримського відділу патрульної поліції проведуть полумарафон і презентують розширений звіт перед громадою. Про це повідомив начальник відділу патрульної поліції в АРК та місті Севастополі Віктор Левченко під час онлайн-конференції в Генічеську 6 травня, передає медіа-центр IPC-Генічеськ.

“Хотілося би активно, спортивно відсвяткувати, тому запланували таку подію, як полумарафон. Це не буде марафон “біжимо з патрульними”, він проводитиметься під гаслами: “Я за порядок”, “Я за законність у своєму місті, селищі, регіоні”. Люди можуть приєднатися і бігти разом з патрульними. Це вітається”, – розповів Віктор Левченко.

За його словами, патрульні планують подолати 21 кілометр. Для зручності охочих приєднатися таку дистанцію поділять на декілька етапів. Про час старту на кожному етапі та місце проведення буде повідомлено окремо.

“Якщо люди прийдуть і пробіжуть якісь 500 метрів, то це буде дуже гарно. Продемонструє, що ви за правопорядок, буде яскраво. Запрошую!”, – наголосив керівник кримських патрульних.

Розширений звіт кримських патрульних про діяльність і плани на майбутнє, буде презентовано також в медіа-центрі IPC-Генічеськ.

Про заплановані дати і час проведення заходів буде повідомлено згодом.

Нагадаємо:

Відділ патрульної поліції в Автономній Республіці Крим і Севастополі розпочав роботу 14 травня 2018 року. Він є територіальним (відокремленим) підрозділом Департаменту патрульної поліції Національної поліції України. Кримські патрульні несуть службу у Генічеському та Каланчакському районах Херсонської області.