Журналістів і блогерів Херсонщини запрошують на тренінг у Генічеську

08 Квітня 2019, 12:31

13-14 квітня в Генічеську відбуватиметься дводенний тренінг для журналістів і блогерів, анонсує медіа-центр IPC-Генічеськ. Організаторами дводенного тренінгу “Журналістське розслідування як метод: створення якісного і цікавого контенту” виступають ГО “Інформаційний прес-центр” та медіа-центр ІРС-Генічеськ.

До участі запрошуються журналісти ЗМІ півдня Херсонської області та блогери. 

Тренер – Валентина Самар, головна редакторка ІА Центр журналістських розслідувань, сертифікований тренер з журналістики (BBC World Service Trust).

Учасники тренінгу отримають базові знання про методи пошуку інформації, які використовуються при проведенні журналістських розслідувань, відпрацюють навички із отримання публічної інформації від офіційних джерел, пошуку інформації у відкритих джерелах та  техніки інтерв’ю, розроблять план-схему власного розслідування.

Взяти участь у навчанні мають можливість журналісти та блогери півдня Херсонської області  – Генічеського, Голопристанського, Каланчацького, Новотроїцького, Скадовського та Чаплинського районів.

Журналістам, що мешкають не в Генічеську,  буде відшкодовано витрати на проживання та проїзд.

Місце проведення тренінгу: Медіа-центр “ІРС-Генічеськ”, проспект Миру, 24 м.  Генічеськ.

Контакти: +380958985871, Світлана Єрещенко.

Заявки приймаються до 20.00 четверга, 11 квітня. Заповнити анкету-заявку для участі у тренінгу можна за посиланням: https://forms.gle/kjmZ67dAkZEmT8Mb6