У Генічеську запрошують на зустріч з відомими українськими письменниками

16 Квітня 2019, 11:31

16 квітня о 18.00 у медіа-центрі IPC-Генічеськ за адресою: проспект Миру 24, відбудеться зустріч з відомими українськими письменниками.

Захід проводитиме Український осередок Міжнародного ПЕН-клубу за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження», повідомляє медіа-центрі IPC-Генічеськ.

Мешканці Генічеська запрошуються на зустріч із письменниками Андрієм Курковим та Артемом Чапаєм.

На зустрічі обговорюватимуться наступні питання:                                Україна в глибинці: яка вона? Чи відрізняється від столиці?

Що таке життя в «сірій зоні»?

Україна: «ми» та «вони»: хто такі «ми» й хто такі «вони»?

Життя «в країні» та життя «на території» – чи це одне й те саме?

Українці та кримські татари – два співнароди.

Зустріч відбудеться 16 квітня о 18.00 у медіа-центрі «IPC-Генічеськ» за адресою просп. Миру, 24.

Нагадаємо:

Андрій Курков (нар. 1961 року в Ленінградській обл., змалечку живе в Києві) – найвідоміший український письменник за кордоном, Президент Українського осередку Міжнародного ПЕН-клубу. Автор понад 30-ти книжок як для дорослих, так і для дітей, понад 20-ти сценаріїв для кінофільмів. Його книжки перекладені 36-ма мовами та входять у топ-10 європейських бестселерів.

Артем Чапай (нар. 1981 року в Коломиї, живе в Києві) – український письменник, перекладач, репортер, мандрівник. Автор 7-ми книжок – про досвід мандрів Україною, Америкою, про досвід батьківства. Його книжки неодноразово входили до топ-5 переліку премії «Книга року Бі-Бі-Сі». Співавтор книжки «Война на три буквы» про те, що сталось в Україні з 22 лютого 2014 до початку 2015 року. Його тексти перекладені 4-ма мовами.