Стрілянина в Чонгарі: патрульні вилучили зброю (фото)

04 Квітня 2019, 07:30

На місці стрілянини в Чонгарі правоохоронці вилучили зброю. Про це повідомляє медіа-центр IPC-Генічеськ з посиланням на інформацію керівника Відділу патрульної поліції в АРК та місті Севастополі Віктора Левченка.

“Менш ніж за півгодини з моменту виклику всі учасники події затримані патрульною поліцією, а на місці працюють слідчі”, – зазначив Віктор Левченко.

Також він розповів нові подробиці затримання.

“Екіпаж патрульної поліції в АР Крим та місті Севастополі отримує виклик про стрільбу в населеному пункті неподалік від тимчасово окупованої території, з можливим використанням автоматичної зброї і приблизний опис транспортних засобів, на яких з місця зникли учасники події… На виклик вирушають три екіпажі патрульних. Відпрацьовуючи територію помічають транспортний засіб, що схожий за описом у виклику, а в ньому четверо міцних молодиків.Без жодних вагань зброя приведена в бойове положення –
чіткі команди, швидке і рішуче затримання. За мить всі на підлозі і в кайданках”, – розповів очільник кримських патрульних.

Крім того, за його словами, за декілька сот метрів, патрульні помітили інший транспортний засіб, що також підпадав під опис, як той, що зник з місця події.
“Знову миттєві і чіткі дії патрульних. Особа затримана. Під час відпрацювання прилеглої території, в посадці помічено ще один транспортний засіб з явними ознаками участі в конфлікті, біля нього двоє осіб в камуфляжному одязі, що своєї присутності там пояснити не можуть. Затримані. Так само чітко, миттєво і рішуче”, – доповнив він.

За даними Левченка, на місці самого конфлікту затримано ще двох осіб, що мали при собі “предмети схожі на пістолети”, та виявлено багаточисельні ознаки вищевказаних подій.
“Неважливо, що ви собі вигадали і ким себе уявляєте, але влаштовуючи «сомалі» на вулицях Українських міст чи селищ пам’ятайте, що на виклик обов’язково приїде патруль.
З мінімум інформації і максимум рішучості. І хай там як, підсумок буде один. На вулиці може бути лише одна сила – та, якій суспільство довірило охороняти закон і свій спокій. Іншого не дано”, – резюмував Віктор Левченко.

Як раніше повідомлялося, в селі Чонгар 3 квітня сталася стрілянина.

Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Фото опубліковані на сторінці Віктора Левченка у Фейсбуці.