Бурковський: Відкриття автостанції в Новоолексіївці гальмує Херсонобленерго

02 Квітня 2019, 18:16

У селищі Новоолексіївка Херсонської області, де запустили роботу Центру надання адміністративних послуг, не можуть відкрити автостанцію через проблему з підключенням до електромережі. Таку позицію висловив Новоолексіївський селищний голова Олександр Бурковський на прес-конференції в медіа-центрі IPC-Генічеськ 2 квітня.

“Автостанція готова, є і обладнання, і касові апарати, кімната для відпочинку водія, кімната для відпочинку пасажирів. Проблема у підключенні до електромережі. Вона вже готова до відкриття, гальмує відкриття обленерго. Сподіваюся, що на днях підпишемо угоду”, – зазначив Олександр Бурковський.

Паралельно і запуском цієї станції, за його словами, будуватиметься ще одна станція по вулиці Горького, де зупиняються автобуси.

“Земельна ділянка виділена, спланована, грунт привезений, після запуску першої розпочинаємо будівництво ще однієї автостанції”, – сказав селищний голова.

Коментарі від Херсонського обленерго щодо цього питання наразі відсутні.

Як раніше повідомлялося, в Новоолексіївський ЦНАП провели спецв’язок для паспортних послуг. Першочергово у ЦНАПі приймають кримчан.