У день виборів президента України працюватиме «гаряча лінія» кримської прокуратури

31 Березня 2019, 07:35


У день голосування з виборів президента України 31 березня працюватиме “гаряча лінія” кримської прокуратури. Про це повідомляє медіа-центр IPC-Генічеськ з посиланням на інформацію прес-служби відомства.

За інформацією прес-служби, телефон “гарячої лінії”: (044) 596 73 57.

В день голосування працівники прокуратури АР Крим чергуватимуть за місцем дислокації за адресою: Київ, вул. Ділова, 24; Херсон, вул. Кременчуцька, 69, а також на КПВВ Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби України.

У Держприкордонслужбі України проінформували, що жителям анексованого Криму, які планують їхати на материкову частину України для участі голосуванні на виборах президента, не варто повідомляти про мету своєї поїздки російським прикордонникам на адмінмежі.

  • Держприкордонслужба України посилила заходи безпеки на адміністративному кордоні з окупованим Кримом в зв’язку проведенням виборів президента України.
  • 31 березня відбудеться голосування з виборів президента України. Для перемоги один із зареєстрованих 39 кандидатів повинен здобути понад 50 % голосів. Якщо жоден з кандидатів не обере понад 50%, 21 квітня відбудеться другий тур виборів, у якому зустрінуться два кандидати, які набрали найбільшу кількість голосів.