Кримська поліція перейшла на посилений варіант несення служби

31 Березня 2019, 07:00

Кримська поліція перейшла на посилений варіант несення служби на контрольних пунктах в’їзду/виїзду “Чонгар”, “Каланчак” та “Чаплинка” Херсонської області на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим. Про це повідомляє медіа-центр IPC-Генічеськ з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

“Основним завданням працівників поліції є недопущення порушень публічної безпеки та порядку, протидія можливим протиправним діям правопорушників, які намагатимуться дестабілізувати обстановку під час проведення чергових виборів Президента України”, – йдеться у повідомленні управління.

За офіційною інформацією, посилений варіант несення служби застосовують з метою забезпечення публічної безпеки і порядку, здійснення цілодобового моніторингу оперативної обстановки, організації реагування на її зміни під час проведення чергових виборів Президента України у 2019 році.

Як повідомлялося раніше, на посилений варіант несення служби переведено і Відділ патрульної поліції в АРК та місті Севастополі.

Держприкордонслужба України посилила заходи безпеки на адміністративному кордоні з окупованим Кримом в зв’язку проведенням виборів президента України.

https://genichesk.ipc.orgua/uk/2019/03/prykordonnyky-posylyat-zahody-bezpeky-na-adminmezhi-z-krymom/

У Держприкордонслужбі України проінформували, що жителям анексованого Криму, які планують їхати на материкову частину України для участі голосуванні на виборах президента, не варто повідомляти про мету своєї поїздки російським прикордонникам на адмінмежі з Херсонською областю.

  • 31 березня відбудеться голосування з виборів президента України. Для перемоги один із зареєстрованих 39 кандидатів повинен здобути понад 50 % голосів виборців. Якщо жоден з кандидатів не обере понад 50%, 21 квітня відбудеться другий тур виборів, у якому зустрінуться два кандидати, які набрали найбільшу кількість голосів.