Голова Херсонської ОДА Гордєєв у Генічеську агітував за Порошенка

05 Березня 2019, 18:26

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв і вівторок, 5 березня, на зустрічі з мешканцями Генічеська агітував за президента Петра Порошенка. Разом з ним приїхали і народні депутати Олександр Співаковський та Сергій Хлань, які входять до фракції партії «Блок Петра Порошенка». 

Як повідомляє медіа-центр IPC-Генічеськ, захід був анонсований як «зустріч голови Херсонської ОДА та народних депутатів із громадськістю Генічеська».

На зустрічі йшлося, зокрема, про перебіг реформи освіти та медичної реформи в регіоні. Спікери, серед іншого, позитивно висловлювалися на адресу діючого президента України Петра Порошенка. Під час зустрічі представники громадськості могли ставити запитання до представників влади.

Журналіст запитав Гордєєва, чому запрошені на зустріч нардепи представляють тільки одну політичну силу.

«Якщо хочете мене запитати, мою думку, і так далі, то я тут з 14-го року на межі з окупованим Кримом. Знаю, що і як, знаю, що зараз у державі відбувається. Якщо ви хочете поспекулювати на тему, хто захистить країну і надалі, я думаю, що тільки Порошенко. Як президент України та Верховний головнокомандуючий. Можете записати, що це моя агітація і подати на мене до суду», – зазначив голова обласної держадміністрації.

У свою чергу, народний депутат Олександр Співаковський, відповідаючи на запитання журналіста, запропонував не шукати «темну кішку у темній кімнаті, якщо її немає».